Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde everzwijn steak met geitenkaas
PT14M
Gegrilde everzwijn steak met geitenkaas
Een heerlijk gegrilde everzwijn steak met geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
14 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde everzwijn steak met geitenkaas te bereiden
Marineer de steaks met olijfolie paprika poeder, gemalen peper en zeezout .
Grill deze om en om ongeveer een 14 tal minuten, zorg er wel voor dat je grillplaat zeer heet is .
Leg het geitenkaasje erop en even onder de grill in de oven tot de kaas begint te smelten .
Dit werd geserveerd met aardappelen : de zigeuner te vinden op mijn recepten pagina .
Grill deze om en om ongeveer een 14 tal minuten, zorg er wel voor dat je grillplaat zeer heet is .
Leg het geitenkaasje erop en even onder de grill in de oven tot de kaas begint te smelten .
Dit werd geserveerd met aardappelen : de zigeuner te vinden op mijn recepten pagina .