KookJij

Gegrilde kabeljauwfilet met soffritosaus

Een heerlijk gegrilde kabeljauwfilet met soffritosaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: zesta.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegrilde kabeljauwfilet met soffritosaus te bereiden



Was en droog de bladpeterselie. Verwijder de steeltjes. Pel de uien en snijd ze in grove stukken.

Doe de bladpeterselie, de helft van de uien, de zonnebloemolie, het citroensap, de mosterd, peper en zout in de blender. Vermaal tot een zeer fijne saus. Giet de saus over in een kom en voeg er de andere helft van de gesnipperde uien bij.

Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de kabeljauwfilets 5 minuten aan elke zijde totdat ze mooi goudbruin zijn. Kruid met peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst