Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde kabeljauwfilet met soffritosaus
PT25M
Gegrilde kabeljauwfilet met soffritosaus
Een heerlijk gegrilde kabeljauwfilet met soffritosaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde kabeljauwfilet met soffritosaus te bereiden
Was en droog de bladpeterselie. Verwijder de steeltjes. Pel de uien en snijd ze in grove stukken.
Doe de bladpeterselie, de helft van de uien, de zonnebloemolie, het citroensap, de mosterd, peper en zout in de blender. Vermaal tot een zeer fijne saus. Giet de saus over in een kom en voeg er de andere helft van de gesnipperde uien bij.
Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de kabeljauwfilets 5 minuten aan elke zijde totdat ze mooi goudbruin zijn. Kruid met peper en zout.