Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde perzik met karamelsaus
PT15M
Gegrilde perzik met karamelsaus
Een heerlijk gegrilde perzik met karamelsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde perzik met karamelsaus te bereiden
Halveer de perziken en besprenkel ze met vanillesuiker.
Verhit de boter en suiker in ca. 8 min. op laag vuur tot de suiker volledig gesmolten is. Blijf regelmatig roeren.
Grill de perziken op de pan tot ze mooie grillstrepen hebben en lekker warm zijn.
Draai, als de suiker eenmaal gesmolten is, het vuur uit en roer de room door de saus heen.
Schep in iedere halve perzik een bol ijs en schenk er de warme karamelsaus over. Garneer met een takje munt.
Verhit de boter en suiker in ca. 8 min. op laag vuur tot de suiker volledig gesmolten is. Blijf regelmatig roeren.
Grill de perziken op de pan tot ze mooie grillstrepen hebben en lekker warm zijn.
Draai, als de suiker eenmaal gesmolten is, het vuur uit en roer de room door de saus heen.
Schep in iedere halve perzik een bol ijs en schenk er de warme karamelsaus over. Garneer met een takje munt.