KookJij

Gegrilde zalm

Een heerlijk gegrilde zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegrilde zalm te bereiden

De zalm langs beide kanten half gaar grillen.Goed langs beide kanten kruiden en in beboterde schotel in voorverwarmde oven verder laten garen op 180gr.De klaar gemaakte spinazie en bloemkool in een beetje boter goed opwarmen en gorgonzola er onder mengen vervolgens kruiden met peper en kruidnagel.Aardappelen koken met een beetje zout.Leg de groenten in het midden van het bord,zalm erop garneer af met bieslook en tomaat en een stukje gorgonzola.Schik de aardappels rondom het gerecht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Maxime

Maxime zegt:
Klinkt lekker! Ik ben een kookboek aan het maken en ik denk dat deze er wel in kan!:D;)
Elise

Elise zegt:
Klinkt best wel lekker! Ik ben een kookboek aan het maken en ik denk wel dat deze er in kan!:D;)
enilorac

enilorac zegt:
Klinkt goed, lekker veel smaken op een bord . . . .