Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde zalm
PT30M
Gegrilde zalm
Een heerlijk gegrilde zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde zalm te bereiden
De zalm langs beide kanten half gaar grillen.Goed langs beide kanten kruiden en in beboterde schotel in voorverwarmde oven verder laten garen op 180gr.De klaar gemaakte spinazie en bloemkool in een beetje boter goed opwarmen en gorgonzola er onder mengen vervolgens kruiden met peper en kruidnagel.Aardappelen koken met een beetje zout.Leg de groenten in het midden van het bord,zalm erop garneer af met bieslook en tomaat en een stukje gorgonzola.Schik de aardappels rondom het gerecht.
Maxime zegt: