Recept
« Terug naar recepten
Gehaktbal met paprika
PT45M
Gehaktbal met paprika
Een heerlijk gehaktbal met paprika recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktbal met paprika te bereiden
-Alles bij elkaar doen en goed doorkneden
-15 minuutjes laten staan en dan nog eens goed doorkneden en er dan ballen van maken.
-Een klontje boter in de koekenpan laten smelten
-Vuur middenhoog zetten en de ballen bruin bakken.
-Vuur laag zetten en een scheut kokend water erbij doen tot de ballen 1 kwart onder water staan.
-Deksel half schuin op de pan leggen en de ballen in een half uurtje gaar laten worden.
-Af en toe omdraaien.
-15 minuutjes laten staan en dan nog eens goed doorkneden en er dan ballen van maken.
-Een klontje boter in de koekenpan laten smelten
-Vuur middenhoog zetten en de ballen bruin bakken.
-Vuur laag zetten en een scheut kokend water erbij doen tot de ballen 1 kwart onder water staan.
-Deksel half schuin op de pan leggen en de ballen in een half uurtje gaar laten worden.
-Af en toe omdraaien.