Recept
« Terug naar recepten
Gehaktbrood
PT300M
Gehaktbrood
Een heerlijk gehaktbrood recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
300 min
Personen:
6-8 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
elsmeyer
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktbrood te bereiden
Meng alles goed door elkaar. Kneden totdat je het brood niet meer ziet. Eventueel meer kruiden naar keuze. Vorm er een brood in die in je cooker past. 4 1/2 uur op low.
Meng 60 cc tomaten ketchup met 1 tl br. suiker, 1 tl mosterd en smeer dit over het brood. Nog 15 minuten in cooker laten warmen, brood eruit nemen, 10 minuten onder folie laten rusten en aansnijden.
Heerlijk bij warme maaltijd.
Of koud met een salade.
Meng 60 cc tomaten ketchup met 1 tl br. suiker, 1 tl mosterd en smeer dit over het brood. Nog 15 minuten in cooker laten warmen, brood eruit nemen, 10 minuten onder folie laten rusten en aansnijden.
Heerlijk bij warme maaltijd.
Of koud met een salade.