Recept
« Terug naar recepten
Gehaktbroodje
PT10M
Gehaktbroodje
Een heerlijk gehaktbroodje recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jaap van den Oever
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Gehaktbroodjesspecialist
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktbroodje te bereiden
Snijd de broodjes doormidden en leg ze op bakpapier op een ovenrooster. Meng dan het gehakt met de eieren, de cajunkruiden (niet te weinig!) en wat paneermeel . Schep het gehaktmengsel vervolgens op de broodjes en stamp het wat aan met een vork. Let op: het hoeft geen kunstwerk te worden. Een laag van 1 à 1,5 centimeter dik is prima. Beleg de broodjes vervolgens met een plak kaas en daarop een plak spek en schuif het geheel de oven in.
Na 10 minuten op ongeveer 180°C (anders is het brood zwart en het gehakt nog rauw) ligt de kaas er hopelijk niet naast en zijn de broodjes klaar. Eet smakelijk!
Na 10 minuten op ongeveer 180°C (anders is het brood zwart en het gehakt nog rauw) ligt de kaas er hopelijk niet naast en zijn de broodjes klaar. Eet smakelijk!
Mijn kookverhaal (Jaap van den Oever)
ik heb ze gemaakt en ze smaakten heerlijk.