We maken dit vaker omdat we gek zijn op shoarma maar niet op het vet wat daarin zit!
Wat over is van het gehakt kan je serveren in een pitabroodje met veldsla en tomaten etc.
Recept
« Terug naar recepten
Gehaktshoarma
PT30M
Gehaktshoarma
Een goedkope, maar lekkere versie op shoarma
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktshoarma te bereiden
- Meng alle ingredienten door elkaar, kneed goed door en zet een half uurtje in de koelkast zodat de smaken zich goed mengen.
- Bak het gehaktmengsel rul in een koekenpan zonder vetstoffen.
- Serveer met friet, een pluk veldsla en knoflooksaus.