Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaasrolletjes met rookvlees
PT25M
Geitenkaasrolletjes met rookvlees
Een heerlijk geitenkaasrolletjes met rookvlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkaasrolletjes met rookvlees te bereiden
Schaaf met een kaasschaaf in de lengte 6 dunne plakken van de courgette, halveer de plakken en bestrijk ze dun met pesto.
Snijd de korst van de kaas en snijd het blok in 12 stukjes van 1 cm dik en 4 cm lang. Wikkel elk stukje in een plakje courgette en omwikkel de rolletjes met rookvlees.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de rolletjes 2-3 minuten op matig vuur tot ze knapperig zijn en de kaas begint te smelten.
Laat de rolletjes op keukenpapier uitlekken.
Schep in het midden van vier borden een bergje rucola en sprenkel er wat citroensap en olijfolie over.
Leg de geitenkaasrolletjes erop.
Serveertip:
Lekker met in stukken gebroken vloerbrood en een frisse witte wijn.
Snijd de korst van de kaas en snijd het blok in 12 stukjes van 1 cm dik en 4 cm lang. Wikkel elk stukje in een plakje courgette en omwikkel de rolletjes met rookvlees.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de rolletjes 2-3 minuten op matig vuur tot ze knapperig zijn en de kaas begint te smelten.
Laat de rolletjes op keukenpapier uitlekken.
Schep in het midden van vier borden een bergje rucola en sprenkel er wat citroensap en olijfolie over.
Leg de geitenkaasrolletjes erop.
Serveertip:
Lekker met in stukken gebroken vloerbrood en een frisse witte wijn.
koekie zegt: