Recept
« Terug naar recepten
Geitenyoghurtijs met bosbessen
PT45M
Geitenyoghurtijs met bosbessen
Een heerlijk geitenyoghurtijs met bosbessen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Taarten, gebak & ijs - ijs
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ijs & co
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenyoghurtijs met bosbessen te bereiden
Verwarm in een grote steelpan de bosbessen met de suiker en 4 el water onder af en toe roeren op laag vuur tot de bosbessen zacht zijn en hun vorm verliezen.
Laat ze volledig afkoelen, roer de yoghurt erdoor en draai van het mengsel ijs volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine
Laat ze volledig afkoelen, roer de yoghurt erdoor en draai van het mengsel ijs volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine