Recept
« Terug naar recepten
Groenten : tijd voor de asperges
PT18M
Groenten : tijd voor de asperges
Asperges een delicatesse je kan er ongelofelijk mee experimenteren.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
18 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten : tijd voor de asperges te bereiden
- Asperges beetgaar steamen en kruiden met muskaatnoot peper en een snuifje zout. Laat afkoelen en snij deze in grove stukken. Appel in blokjes snijden, het eike fijn hakken. Meng de yoghurt met de kruiden de verse munt, oregano en bladpeterselie deze eerst even fijn hakken. Meng de dressing onder de groenten en serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: