Recept
« Terug naar recepten
Pasta-sla laat het zonneke maar schijnen
PT25M
Pasta-sla laat het zonneke maar schijnen
Pasta-sla heelijk voor bij de BBQ
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta-sla laat het zonneke maar schijnen te bereiden
- Pasta beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en laten afkoelen. Tomaat in blokjes snijden, venkel in blokjes snijden, roosjes broccoli in kleine roosjes verdelen de sjalotjes zeer fijn snijden. Bak de kippenblokjes gaar aan in een beetje boter en kruid deze met de kippenkruiden, laat afkoelen. Meng alle ingredienten onder elkaar en kruid verder naar smaak af. Look mengen onder de yoghurt deze onder de pasta mengen. Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. Recept uit de doos van onze sloebers juni 2015