Recept
« Terug naar recepten
Sausje met een zachte toets van kaas
PT20M
Sausje met een zachte toets van kaas
Een romige kaassaus met gerookte spekblokjes en witloof.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje met een zachte toets van kaas te bereiden
- Bak de gerookte spekblokjes krokant aan zonder vetstoffen. Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk. Voeg de zeer fijn gesneden witloof, bladpeterselie en de spekblokjes toe kruid naar smaak de kaas in blokjes snijden en toevoegen. Serveer deze saus zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.