Recept
« Terug naar recepten
Dessert: aardbeien baverois
PT20M
Dessert: aardbeien baverois
Een heerlijk fris dessertje.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: aardbeien baverois te bereiden
- Aardbeien ontdoen van steeltje deze in een pot even laten opkoken samen met de vanille suiker, de geweekte gelatine blaadjes erin oplossen laat even afkoelen. Klop klop bereiden met de Pineau Des Charents meng deze met de yoghurt en de aardbeien. Vul de glazen met deze baverois laat +/- 3 uur opstijven in de ijskast. Garneer af met de verse vruchten. Serveer deze dessert zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
monique ottenbros zegt:
Hilde Dumont zegt: