Recept
« Terug naar recepten
Gekoelde courgettesoep met knoflook en fijne kruiden
PT25M
Gekoelde courgettesoep met knoflook en fijne kruiden
Een heerlijk gekoelde courgettesoep met knoflook en fijne kruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Boursin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gekoelde courgettesoep met knoflook en fijne kruiden te bereiden
Was 3 courgettes, snijd ze in dunne en regelmatige plakjes. Kook ze 10 min. in 50 cl gevogeltebouillon.
Mix met 4 eetlepels Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden met het kookvocht erbij. Breng op smaak met peper en zout. Serveer gekoeld.
Tip:
Je kan deze veloutésoep ook warm serveren.
Mix met 4 eetlepels Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden met het kookvocht erbij. Breng op smaak met peper en zout. Serveer gekoeld.
Tip:
Je kan deze veloutésoep ook warm serveren.