KookJij

Gele risottorolletjes

Een heerlijk gele risottorolletjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: cucina italia
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gele risottorolletjes te bereiden

fruit de gehakte ui in een klontje boter en 1 eetlepel olie in een vuurvaste schaal.roer de rijst erdoor en blus af met een flinke scheut witte wijn.Voeg beetje bij beetje de bouillon toe(die u van het bouillonblokje maakt),voeg enkele sliertjes saffraan toe en bereid de risotto.Snijd ondertussen het filodeeg in 8 vierkanten,elk van 14 centimeter per kant.Maak de risotto smeuïg met een klontje boter en 2 eetlepels geraspte parmezaan.Verdeel de risotto over de vierkantjes fillodeeg en maak er rolletjes van.Leg de rolletjes op een bakplaat,bestrijk ze met ei en zet ze 10 minuten in de oven op 180 graden.meteen serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst