Klik op foto om te vergroten.
Deze vis is geserveerd met wortelpuree , een tomaatje gevuld met grijs garnalen,champignons en rode ajuin gebakken in de oven.Voor de saus : fijn gesneden rode ajuin , champignons , grijs garnalen en rode wijn gekruid met dille, dragon , koriander en gemalen peper.
Recept
« Terug naar recepten
Gepaneerde kabeljauw filet gevuld met champignons en verse kruiden
PT15M
Gepaneerde kabeljauw filet gevuld met champignons en verse kruiden
Een heerlijk gepaneerde kabeljauw filet gevuld met champignons en verse kruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepaneerde kabeljauw filet gevuld met champignons en verse kruiden te bereiden
Vul de kabeljauw filets met de hier boven vermelde ingredienten d.w.z. eerst alles goed mengen met een beetje olijolie. Plooi de filets toe en hou ze samen met coctail prikkers. Wentel deze in de eieren vervolgens in paneermeel. Bak in olijfolie krokant aan.