Recept
« Terug naar recepten
Gepeperd kabeljauw-haasje
PT20M
Gepeperd kabeljauw-haasje
Een heerlijk gepeperd kabeljauw-haasje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepeperd kabeljauw-haasje te bereiden
Dep de vis droog en goed kruiden met peper , wentel in bloem. bak goed aan langs beide kanten en nog eens kruiden met peper. Krieltjes kruiden met peper en zout en bruin aanbakken. Pikante champignons saus te vinden op mijn recepten pagina .Serveer alles op bord en garneer af.