KookJij

Gepeperd kabeljauw-haasje

Een heerlijk gepeperd kabeljauw-haasje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gepeperd kabeljauw-haasje te bereiden

Dep de vis droog en goed kruiden met peper , wentel in bloem. bak goed aan langs beide kanten en nog eens kruiden met peper. Krieltjes kruiden met peper en zout en bruin aanbakken. Pikante champignons saus te vinden op mijn recepten pagina .Serveer alles op bord en garneer af.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst