Recept
« Terug naar recepten
Gerookte eendeborst op het nieuwjaarsmenu
PT10M
Gerookte eendeborst op het nieuwjaarsmenu
Een heerlijk gerookte eendeborst op het nieuwjaarsmenu recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gerookte eendeborst op het nieuwjaarsmenu te bereiden
Hou zes blaadjes witloof apart de rest fijn snijden (hou dit apart in een kom)
Ontpit de tomaat en snij in dunne reepjes hou hier ook zes stuks aan de kant en de rest versnijden en toevoegen aan het fijn gesneden witloof.
Manderijntjes schillen een deel voor afgarnering en de rest weer fijn snijden en in het kommetje doen.
Voeg bij de fijn gesneden ingredienten de sla en meng met de mayonaise , appelsiensap en balsamico dressing ,goed mengen en kruiden met peper.Dresser dit op bord en werk af met tomaat , witloof en manderijntjes en zeker niet de eendeborst vergeten.Een beetje balsamico rondom en gemalen peper.
Ontpit de tomaat en snij in dunne reepjes hou hier ook zes stuks aan de kant en de rest versnijden en toevoegen aan het fijn gesneden witloof.
Manderijntjes schillen een deel voor afgarnering en de rest weer fijn snijden en in het kommetje doen.
Voeg bij de fijn gesneden ingredienten de sla en meng met de mayonaise , appelsiensap en balsamico dressing ,goed mengen en kruiden met peper.Dresser dit op bord en werk af met tomaat , witloof en manderijntjes en zeker niet de eendeborst vergeten.Een beetje balsamico rondom en gemalen peper.