Recept
« Terug naar recepten
Gerookte fazantenborst op krokante slasoorten
PT30M
Gerookte fazantenborst op krokante slasoorten
Een heerlijk gerookte fazantenborst op krokante slasoorten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Wild
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gerookte fazantenborst op krokante slasoorten te bereiden
Maak de sla aan met de french dressing.
Leg in het midden van elk bord een bergje sla en leg de plakken fazantenborst dakpansgewijs over de sla.
Verdeel de ontvliesde sinaasppelparten over het bord.
Garneer het gerecht met slierten losgeklopte crème fraiche , geroosterde pijnboompitten en eventueel een bloem van de Oost-Indische kers
Leg in het midden van elk bord een bergje sla en leg de plakken fazantenborst dakpansgewijs over de sla.
Verdeel de ontvliesde sinaasppelparten over het bord.
Garneer het gerecht met slierten losgeklopte crème fraiche , geroosterde pijnboompitten en eventueel een bloem van de Oost-Indische kers