Recept
« Terug naar recepten
Geroosterd brood martino
PT20M
Geroosterd brood martino
Een heerlijk geroosterd brood martino recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geroosterd brood martino te bereiden
Sjalotje en ei zeer fijn snijden en mengen onder het gehakt . Voeg de tabasco , mosterd en worchestersaus toe en meng zeer goed .
Rooster enkele sneetjes brood licht aan , besmeer deze met het bereide vlees en werk af .
Rooster enkele sneetjes brood licht aan , besmeer deze met het bereide vlees en werk af .