Klik op foto om te vergroten.
Dit hapje werd geserveerd voor de verjaardag van mijn dochter. Maar kan natuurlijk voor elke gelegenheid geserveerd worden.
Recept
« Terug naar recepten
Hapje: carpaccio van tonijn en zijn garnituren
PT5M
Hapje: carpaccio van tonijn en zijn garnituren
Een heerlijk hapje: carpaccio van tonijn en zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: carpaccio van tonijn en zijn garnituren te bereiden
Voor de dressing: olijfolie, peper, balsamico dressing en mosterd goed mengen.
Serveer de tonijn op lepels bestrooi met kaas en verdeel de dressing erover.
Serveer de tonijn op lepels bestrooi met kaas en verdeel de dressing erover.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Gea Bruining zegt:
Gea Bruining zegt: