KookJij

Hapje : Carpaccio van rundvlees met parmezaanse schilfers

Een heerlijk hapje : carpaccio van rundvlees met parmezaanse schilfers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Speciale gelegenheden - WK 2014
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje : Carpaccio van rundvlees met parmezaanse schilfers te bereiden

Een zeer eenvoudig hapje vlug klaar, dresseer het vlees op lepel druppel er wat olijfolie op en werk af met de kaasschilfers en gemalen peper.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Bobby

Bobby zegt:
Dat is leuk en origineel, is een keer wat anders dan op een bord :)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Een echte aanrader voor tijdens de voetbalwedstrijd, woensdag! :-)
Jenny Camps

Jenny Camps zegt:
Echt snel klaar en.....erg lekker!!!