Recept
« Terug naar recepten
Hapje : Carpaccio van rundvlees met parmezaanse schilfers
PT5M
Hapje : Carpaccio van rundvlees met parmezaanse schilfers
Een heerlijk hapje : carpaccio van rundvlees met parmezaanse schilfers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - WK 2014
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : Carpaccio van rundvlees met parmezaanse schilfers te bereiden
Een zeer eenvoudig hapje vlug klaar, dresseer het vlees op lepel druppel er wat olijfolie op en werk af met de kaasschilfers en gemalen peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Bobby zegt: