Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: gehaktbroodje met natuuraardappelen met bloemkool in een maagdelijk wit-sausje
PT30M
Dagschotel: gehaktbroodje met natuuraardappelen met bloemkool in een maagdelijk wit-sausje
Dagschotel met eenvoudige ingrediënten.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: gehaktbroodje met natuuraardappelen met bloemkool in een maagdelijk wit-sausje te bereiden
- Meng het gehakt met het ei, chapelure, kruiden en de fijn gesneden sjalot en in blokjes gesneden paprika. Verdeel in twee porties deze gaar aanbakken in boter. Bloemkool beetgaar steamen de aardappelen beetgaar koken. Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk deze goed naar smaak kruiden de tomaten blokjes eronder vermengen. De saus onder de bloemkoolroosjes mengen. Serveer alles zeer warm op bord en werk af met bladpeterselie.
Hilde Dumont zegt: