Recept
« Terug naar recepten
Gestoofde groenten met dragon en venkelzaad
PT15M
Gestoofde groenten met dragon en venkelzaad
Een heerlijk gestoofde groenten met dragon en venkelzaad recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gestoofde groenten met dragon en venkelzaad te bereiden
Snij de champignons in schijven.
De paprika's in blokjes.
Sluimererwten fijn snijden.
Sjalotten en look fijn snijden.
Stoof deze in boter met de kruiden beetgaar.
Serveer zeer warm.
De paprika's in blokjes.
Sluimererwten fijn snijden.
Sjalotten en look fijn snijden.
Stoof deze in boter met de kruiden beetgaar.
Serveer zeer warm.