Recept
« Terug naar recepten
Gestoofde zuurkool met aardappelen in de Römertopf
PT150M
Gestoofde zuurkool met aardappelen in de Römertopf
Een heerlijk gestoofde zuurkool met aardappelen in de römertopf recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
riet vloemans
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4. personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen creativiteit
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gestoofde zuurkool met aardappelen in de Römertopf te bereiden
Zuurkool onder in de Römertopf,spekjes en plakjes rookworst op de zuurkool leggen, daarop de ui + knoflook, daarop de vruchten in grove stukjes + sap van ananas, dan de dunne schijfjes aardappelen ( rauw ).
Bestrooien met aardappelkruiden of bouillonpoeder ; deksel erop, onder het midden in de koude oven 200-225°C, 105 minuten.
Bestrooien met aardappelkruiden of bouillonpoeder ; deksel erop, onder het midden in de koude oven 200-225°C, 105 minuten.
Mijn kookverhaal (riet vloemans)
Primeur hier in huis , gelukkig met de complimenten !!!
Tatiana zegt: