Lekker en makkelijk van te voren te bereiden, enkele dagen houdbaar, in de koeling!
Serveer met een glaasje zoete witte wijn!
Recept
« Terug naar recepten
Gevuld abrikoosje
PT10M
Gevuld abrikoosje
Een heerlijk gevuld abrikoosje recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Gevuld abrikoosje te bereiden
-Wel de abrikoosjes in warm water.
-Maak de Monchou fijn.
-Meng de oude geraspte kaas met de Monchou
(eerst de kaas wat fijner hakken!)i.v.m. de spuitzak.
-Hak wat walnoten fijn (hoeveelheid naar keuze, bewaar een gedeelte voor de garnering).
-Meng de gemengde kaas met de gehakte walnoten en doe in een spuitzak.
-Droog de abrikoosjes, en sla deze plat.
-Indien nodig insnijden (meestal zijn ze al voorgesneden).
-Spuit de abrikoosjes mooi vol.
-Garneer met een halve walnoot.
-Maak de Monchou fijn.
-Meng de oude geraspte kaas met de Monchou
(eerst de kaas wat fijner hakken!)i.v.m. de spuitzak.
-Hak wat walnoten fijn (hoeveelheid naar keuze, bewaar een gedeelte voor de garnering).
-Meng de gemengde kaas met de gehakte walnoten en doe in een spuitzak.
-Droog de abrikoosjes, en sla deze plat.
-Indien nodig insnijden (meestal zijn ze al voorgesneden).
-Spuit de abrikoosjes mooi vol.
-Garneer met een halve walnoot.