Recept
« Terug naar recepten
Gevuld stokbrood: 1x met tonijncrème en 1x met (room)kaas en rauwe ham
PT20M
Gevuld stokbrood: 1x met tonijncrème en 1x met (room)kaas en rauwe ham
Voor onze gasten maakte ik bij de lunch gevuld stokbrood. Niet tevoren gepland dus gevuld met wat ik in huis had. Eén stokbrood (twee heften) met
tonijnrème en het tweede stokbrood (twee helften) met roomkaas, geraspte oude kaas en rauwe ham. Beide stokbroden gegarneerd met kerstomaatjes.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevuld stokbrood: 1x met tonijncrème en 1x met (room)kaas en rauwe ham te bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 graden hete-lucht.
- Halveer beide stokbroden (baguets) in de lengte. Hol ze eventueel een klein beetje uit.
- Maak van de tonijn, sjalotjes, mayonaise en kappertjes of augurk een smeuïg mensel en smeer dit op 2 helften van het stokbrood. Garneer met reepjes kaas en halve kerstomaatjes.
- Smeer de overige helften stokbrood in met de roomkaas gemengd met 2 eetlepels geraspte oude kaas. Leg hier en daar een reepje rauwe ham, een half kerstomaatje en eventueel wat olijven.
- Verdeel de rest van de geraspte
kaas erover. - Zet de stokbroden op een bakplaat en bak ze in plm. 20 tot 25 minuten lichtbruin (de kaas moet gesmolten zijn).
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Verzin je eigen creatie.