KookJij

Gevuld varkenshaasje

Een heerlijk gevuld varkenshaasje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevuld varkenshaasje te bereiden

Snijd het varkenshaasje in de lengte door.
Leg op één kant de princessenboontjes, de zongedroogde tomaatjes en enkele dunne schijfjes mozzarela.
Kruid met peper en provencaalse kruiden.
Leg de andere helft erover en druk goed samen.
Wikkel het varkenshaasje in de parmaham.
Zorg ervoor dat het varkenshaasje volledig bedekt is.
Bak het varkenshaasje langs alle zijden goudbruin in alpro.
Zet het vuur lager en laat gedurende 20 min. zacht bakken met deksel.
Draai het varkenshaasje regelmatig om.
Snijd het in plakjes en leg deze naast elkaar op een verwarmd bord.
Dien op met groenten naar keuze en gebakken aardappeltjes.


Mijn kookverhaal (Marina Niemegeers)

Smaakt heerlijk met snijboontjes, worteltjes of bloemkool.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Bij mn favouriten gezet, lijkt me heerlijk:):)