Recept
« Terug naar recepten
Gevuld varkenshaasje
PT45M
Gevuld varkenshaasje
Een heerlijk gevuld varkenshaasje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marina Niemegeers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevuld varkenshaasje te bereiden
Snijd het varkenshaasje in de lengte door.
Leg op één kant de princessenboontjes, de zongedroogde tomaatjes en enkele dunne schijfjes mozzarela.
Kruid met peper en provencaalse kruiden.
Leg de andere helft erover en druk goed samen.
Wikkel het varkenshaasje in de parmaham.
Zorg ervoor dat het varkenshaasje volledig bedekt is.
Bak het varkenshaasje langs alle zijden goudbruin in alpro.
Zet het vuur lager en laat gedurende 20 min. zacht bakken met deksel.
Draai het varkenshaasje regelmatig om.
Snijd het in plakjes en leg deze naast elkaar op een verwarmd bord.
Dien op met groenten naar keuze en gebakken aardappeltjes.
Leg op één kant de princessenboontjes, de zongedroogde tomaatjes en enkele dunne schijfjes mozzarela.
Kruid met peper en provencaalse kruiden.
Leg de andere helft erover en druk goed samen.
Wikkel het varkenshaasje in de parmaham.
Zorg ervoor dat het varkenshaasje volledig bedekt is.
Bak het varkenshaasje langs alle zijden goudbruin in alpro.
Zet het vuur lager en laat gedurende 20 min. zacht bakken met deksel.
Draai het varkenshaasje regelmatig om.
Snijd het in plakjes en leg deze naast elkaar op een verwarmd bord.
Dien op met groenten naar keuze en gebakken aardappeltjes.
Mijn kookverhaal (Marina Niemegeers)
Smaakt heerlijk met snijboontjes, worteltjes of bloemkool.
apu zegt: