Recept
« Terug naar recepten
Gevulde aardbeien
PT15M
Gevulde aardbeien
Een heerlijk gevulde aardbeien recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Gevulde aardbeien te bereiden
-Schil de kiwi's.
-Snijd uit 3 kiwi's 4 plakken van een halve cm, (Je hebt 12 plakken nodig.)
-Snijd de resterende kiwi's in stukjes en houd wat zaadjes achter voor de garnering.
-Pureer de stukjes kiwi in een keukenmachine en zeef het dan.
-Meng de poedersuiker door de puree.
-Klop de slagroom stijf en meng het dan met de gepureerde en gezeefde kiwi.
-Verwijder de kroontjes van de aardbeien en een stukje van de onderkant zodat ze blijven staan.
-Hol ze met een puntig scherp mesje uit.
-Zet iedere aardbei op een plakje kiwi en vul de aardbei met de slagroom.
-Werk af met de zaadjes van de kiwi en zet koel weg tot gebruik.
-Snijd uit 3 kiwi's 4 plakken van een halve cm, (Je hebt 12 plakken nodig.)
-Snijd de resterende kiwi's in stukjes en houd wat zaadjes achter voor de garnering.
-Pureer de stukjes kiwi in een keukenmachine en zeef het dan.
-Meng de poedersuiker door de puree.
-Klop de slagroom stijf en meng het dan met de gepureerde en gezeefde kiwi.
-Verwijder de kroontjes van de aardbeien en een stukje van de onderkant zodat ze blijven staan.
-Hol ze met een puntig scherp mesje uit.
-Zet iedere aardbei op een plakje kiwi en vul de aardbei met de slagroom.
-Werk af met de zaadjes van de kiwi en zet koel weg tot gebruik.