Recept
« Terug naar recepten
Gevulde champignons
PT30M
Gevulde champignons
Een heerlijk gevulde champignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde champignons te bereiden
-de champignons schoonmaken en de steeltjes zo ver mogelijk eruit halen
-de ham en de Boursin goed door mekaar prakken
-het zakje cup a soep maken met de helft van de voorgeschreven hoeveelheid kokend water
-in iedere champignon een theelepel soep doen
-10 minuten laten staan
-verder vullen met het Boursinmengsel (mag er ruim bovenuit steken)
-dan nog een theelepel soep erover doen
-bestrooien met de kaas en bieslook
-even bakken in de oven tot de kaas goudbruin is
-de ham en de Boursin goed door mekaar prakken
-het zakje cup a soep maken met de helft van de voorgeschreven hoeveelheid kokend water
-in iedere champignon een theelepel soep doen
-10 minuten laten staan
-verder vullen met het Boursinmengsel (mag er ruim bovenuit steken)
-dan nog een theelepel soep erover doen
-bestrooien met de kaas en bieslook
-even bakken in de oven tot de kaas goudbruin is