Recept
« Terug naar recepten
Gevulde kip met plattekaas en pesto van gegrilde paprikapuree
PT15M
Gevulde kip met plattekaas en pesto van gegrilde paprikapuree
Een heerlijk gevulde kip met plattekaas en pesto van gegrilde paprikapuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde kip met plattekaas en pesto van gegrilde paprikapuree te bereiden
1. Meng de ricotta met de puree van gegrilde paprika, de geraspte knoflook, de geraspte citroenschil en de salie.
2. Snij de kiipfilets open. Klop ze een beetje plat. Vul de kipfilets met het mengsel.
3. Omwikkel de gevulde kipfilets met de pancetta.
4. Gril ze gedurende 12 minuten in een gesloten barbecue van 200°.
2. Snij de kiipfilets open. Klop ze een beetje plat. Vul de kipfilets met het mengsel.
3. Omwikkel de gevulde kipfilets met de pancetta.
4. Gril ze gedurende 12 minuten in een gesloten barbecue van 200°.