KookJij

Gevulde kip met plattekaas en pesto van gegrilde paprikapuree

Een heerlijk gevulde kip met plattekaas en pesto van gegrilde paprikapuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde kip met plattekaas en pesto van gegrilde paprikapuree te bereiden

1. Meng de ricotta met de puree van gegrilde paprika, de geraspte knoflook, de geraspte citroenschil en de salie.
2. Snij de kiipfilets open. Klop ze een beetje plat. Vul de kipfilets met het mengsel.
3. Omwikkel de gevulde kipfilets met de pancetta.
4. Gril ze gedurende 12 minuten in een gesloten barbecue van 200°.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst