Recept
« Terug naar recepten
Gevulde kipfilets
PT60M
Gevulde kipfilets
Een heerlijk gevulde kipfilets recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
- personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen keuken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde kipfilets te bereiden
Snijd de kipfilets open.
Snijd de kaas in kleine blokjes.
Bak de prei en de knoflook totdat deze zacht is. Meng dit met de kaas en voeg peper en zout toe. Vul de kipfilets met dit mengsel en vouw ze dicht.
Bevestigen met cocktailprikkers.
De kipfilets met wat peper en zout bestrooien. De Parmaham om de filets heen wikkelen.
Klein beetje boter over de filets heen doen, 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
Snijd de kaas in kleine blokjes.
Bak de prei en de knoflook totdat deze zacht is. Meng dit met de kaas en voeg peper en zout toe. Vul de kipfilets met dit mengsel en vouw ze dicht.
Bevestigen met cocktailprikkers.
De kipfilets met wat peper en zout bestrooien. De Parmaham om de filets heen wikkelen.
Klein beetje boter over de filets heen doen, 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.