Recept
« Terug naar recepten
Gevulde mosselen
PT20M
Gevulde mosselen
Een heerlijk gevulde mosselen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
.... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde mosselen te bereiden
De teentjes look ontvliezen en fijn persen,peterselie heel fijn hakken.De boter tijdig uit frigo halen zodat je ze heel romig kan omroeren.Dit geheel goed mengen en kruiden met pezo.Een halve mosselschelp verwijderenen de gevulde schelp met mossel goed opvullen met dit mengsel.De mossels in vuurvaste schotels schikken en bestrooien met paneermeel.Dit geheel enkele minuten onder de grill,heet opdienen