Recept
« Terug naar recepten
Gevulde paprika met gehakt, geitenkaas en tros tomaatjes
PT25M
Gevulde paprika met gehakt, geitenkaas en tros tomaatjes
Dit recept past uitstekend in een low-carb dieet en is erg lekker!
Recept van:
Jeroen Wunnink
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
lowcarbrecepten.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde paprika met gehakt, geitenkaas en tros tomaatjes te bereiden
- verwarm de oven voor op 180 graden
- bak het gehakt rul in 1 el olijfolie + gehaktkruiden en voeg halverwege de knoflooksaus toe om verder te bakken
- zet het vuur laag als het gehakt klaar is
- snij de tros tomaatjes door de helft voeg dit toe
- snij de geitenkaas in blokjes en voeg dit ook toe
- laat het geheel nog even 5 minuten op laag vuur bakken tot het een smeuïge vulling is geworden
- snijd het ‘dakje’ van de paprika en verwijder de kern en het wit
- vul de paprika met het mengsel van gehakt, tomaatjes en geitenkaas
- zet het dakje op de paprika en plaats het geheel op een bakplaat
- bak 15 minuten in de oven
- 5 minuten voor de paprika klaar is, verhit een koekenpan met wat olijfolie
- leg een trosje met tomaatjes aan de steel in de pan
- laat de tomaatjes op laag vuur even in hun eigen vel heet worden
Serveer de paprika en tomaatjes samen op een bord
- bak het gehakt rul in 1 el olijfolie + gehaktkruiden en voeg halverwege de knoflooksaus toe om verder te bakken
- zet het vuur laag als het gehakt klaar is
- snij de tros tomaatjes door de helft voeg dit toe
- snij de geitenkaas in blokjes en voeg dit ook toe
- laat het geheel nog even 5 minuten op laag vuur bakken tot het een smeuïge vulling is geworden
- snijd het ‘dakje’ van de paprika en verwijder de kern en het wit
- vul de paprika met het mengsel van gehakt, tomaatjes en geitenkaas
- zet het dakje op de paprika en plaats het geheel op een bakplaat
- bak 15 minuten in de oven
- 5 minuten voor de paprika klaar is, verhit een koekenpan met wat olijfolie
- leg een trosje met tomaatjes aan de steel in de pan
- laat de tomaatjes op laag vuur even in hun eigen vel heet worden
Serveer de paprika en tomaatjes samen op een bord
Els Meeuwsen zegt: