Recept
« Terug naar recepten
Gevulde paprika's
PT30M
Gevulde paprika's
Een heerlijk gevulde paprika's recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
A w
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde paprika's te bereiden
Snijd de 3 paprika's overlangs en verwijder de zaadlijsten. Laat een stukje van de groene steel aan de bovenkant voor de sier zitten. Snijd de bloemkool in roosjes en kook enkele minuten, tot ze een beetje zacht zijn. Verwarm de kaassaus in een pan tot deze is ingedikt. Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de halve paprika's aan de buitenkant met olijfolie en leg ze in een ovenschaal. Vul de paprika's met de uitgelekte bloemkoolroosjes, en giet hierover de kaassaus. Zet 20 minuten in de voorverwarmde oven. Haal het gerecht uit de oven en voeg zout en peper toe naar smaak. Serveer in de ovenschaal.