Recept
« Terug naar recepten
Gevulde peren met Echte Loo
PT25M
Gevulde peren met Echte Loo
Een heerlijk gevulde peren met echte loo recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde peren met Echte Loo te bereiden
Schil de peren, halveer ze en verwijder het klokhuis. Verwarm het sinaasappelsap met de Campari en de suiker. Stoof de peren in 15 min. gaar. Zorg dat ze onder het sap zitten. Laat ze afkoelen in het sap en serveer ze met bolletjes Echte Loo en gehakte pistachenoten.
bertal zegt:
Echte Loo is een Belgische kaas die vooral gemaakt wordt in de buurt van Passendale in de westhoek een gebied in West Vlaanderen.
Deze kaas is ook heerlijk met een Trappisten bier.
:);)
m.v.g. Bert Allers