KookJij

Gevulde Pizzabroodjes

Een heerlijk gevulde pizzabroodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eens gegeten bij een pizzeria en nagemaakt.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde Pizzabroodjes te bereiden

-Maak het pizzadeeg volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-Maak van het deeg kleine bolletjes met een doorsnede van ongeveer 5 cm.
-Nu heb je de keuze om een keukenmachine te gebruiken of alles met de hand klein te snijden.
-Indien je een keukenmachine gebruikt dan doe je eerst de sucuk of salami, een halve ui, de helft van de champignons, een halve beker geraspte kaas en 1 theelepel oregano erin en maal je alles fijn, maar niet zodat het "pap" word.
-Als je geen keukenmachine gebruikt dan alles met de hand heel fijn snijden.
-Het mengsel in een kommetje doen.
-Met de overige ingredienten het zelfde doen.
-Nu in ieder bolletje deeg een opening maken en de helft van de bolletjes vullen met het sucuk/salami mengsel en de andere helft met het ham mengsel.
-De bolletjes weer goed dichtmaken.
-De naden eventueel met wat water dichtplakken, ze moeten goed dicht zijn anders loopt de vulling eruit!.
-De bolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat leggen en afbakken in een voorverwarmde oven van 180C tot de pizzabroodjes mooi bruin zijn.
Dit duurt gemiddeld 15 tot 20 minuutjes.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Kinderen zijn hier gek op!.
Je kan ze zelfs meegeven naar school want koud zijn ze net zo lekker.
Wij eten ze meestal s'avonds bij de tv lekker warm en natuurlijk op feestjes doen ze het ook supergoed.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst