Recept
« Terug naar recepten
Gevulde romige champignon
PT30M
Gevulde romige champignon
Een heerlijk gevulde romige champignon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
franka van der laak
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde romige champignon te bereiden
Hol de grote champignons uit en maak ze schoon.
Vet de ovenschaal in. Snij de rode ui in mini stukjes en meng dit door de Boursin zodat het een papje wordt. Vul hiermee de champignons en zet ze in de ovenschaal. Doe er dan een beetje geraspte kaas over heen een daarna de zwarte peper!! In de oven op 200°C, 10 à 15 min. en klaar is Kees !!!
EET SMAKELIJK
Vet de ovenschaal in. Snij de rode ui in mini stukjes en meng dit door de Boursin zodat het een papje wordt. Vul hiermee de champignons en zet ze in de ovenschaal. Doe er dan een beetje geraspte kaas over heen een daarna de zwarte peper!! In de oven op 200°C, 10 à 15 min. en klaar is Kees !!!
EET SMAKELIJK
Mijn kookverhaal (franka van der laak)
Vorig jaar oud en nieuw heb ik een creatief gedaan waardoor dit recept werd bedacht. Dit was zodanig een groot succes (schaal was op binnen 10 min.) dat men het hele jaar al vraagt naar mijn gevulde champignons!!
Laila zegt: