Recept
« Terug naar recepten
Pasta: lintpasta met rode spitskool, kabeljauw in een kaassausje
PT25M
Pasta: lintpasta met rode spitskool, kabeljauw in een kaassausje
Kook de pasta in het water van de rode spitskool. De pasta krijgt een mooi kleurtje.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta: lintpasta met rode spitskool, kabeljauw in een kaassausje te bereiden
- Kook de rode spitskool in slierten gesneden in ruim water +/- 10 min, giet af. Vang het vocht op in een ketel en breng opnieuw aan de kook, kook hier de pasta in gaar. De kool even opbakken in een beetje boter en kruiden met peper, zout en muskaatnoot. Verdeel de kabeljauw in gelijke stukken kruiden met peper en zout en beetgaar steamen. Boursin samen met de melk goed opwarmen indien nodig een beetje bijbinden.Spitskool onder de pasta mengen verdeel deze in borden de kabeljauw en saus erover presenteren. Werk af met kaas naar keuze en dille.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bart v d schoot zegt:
Hilde Dumont zegt: