Recept
« Terug naar recepten
Macaroni
PT30M
Macaroni
Een heerlijk macaroni recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni te bereiden
Kook de pasta beetgaar .
Maak een witte saus van de boter , bloem en melk...de boter laten smelten bloem toevoegen goed roeren en regelmatig de melk toevoegen, blijven roeren tot de gewenste dikte .Voeg de schouderham en kruiden toe evenzeer de kazen.
Verdeel de macaroni in kommen de saus erover en werk af met de chapelure , kaas en enkele klontjes boter.Zet dit onder de grill tot je een mooi bruin korstje verkrijgt.
Maak een witte saus van de boter , bloem en melk...de boter laten smelten bloem toevoegen goed roeren en regelmatig de melk toevoegen, blijven roeren tot de gewenste dikte .Voeg de schouderham en kruiden toe evenzeer de kazen.
Verdeel de macaroni in kommen de saus erover en werk af met de chapelure , kaas en enkele klontjes boter.Zet dit onder de grill tot je een mooi bruin korstje verkrijgt.
derbyke zegt: