KookJij

Macaroni

Een heerlijk macaroni recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Macaroni te bereiden

Kook de pasta beetgaar .
Maak een witte saus van de boter , bloem en melk...de boter laten smelten bloem toevoegen goed roeren en regelmatig de melk toevoegen, blijven roeren tot de gewenste dikte .Voeg de schouderham en kruiden toe evenzeer de kazen.
Verdeel de macaroni in kommen de saus erover en werk af met de chapelure , kaas en enkele klontjes boter.Zet dit onder de grill tot je een mooi bruin korstje verkrijgt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Jenny , chapelure is paneermeel.Groetjes van ons 3 :);):p
Jenny

Jenny zegt:
Wat is chapelure????