KookJij

Gevulde tomaat uit de magnetron

In plaats van het vruchtvlees weg te gooien, kan je dit met wat kruiden, look en ui mee laten garen. Ideaal sausje.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde tomaat uit de magnetron te bereiden

Snijd van de tomaten het kapje aan de bovenkant los en bewaar deze. Hol de tomaten uit, het vruchtvlees kan je weggooien. Vul deze met een mengsel van Italiaanse kruiden, fetablokjes, achterham en cheddar. Plaats de kapjes weer op de tomaten en zet ze op een magnetronbord. Dek deze af met magnetron folie en zet ze in de magnetron op 750 watt gedurende 3,5 minuut.

Mijn kookverhaal (anne prive)

Ben gek op tomaat en kaas, dus zelf verzonnen :)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Pipo

Pipo zegt:
In plaats van het vruchtvlees weg te gooien, kan je dit met wat kruiden, look en ui mee laten garen. Ideaal sausje.
veertje

veertje zegt:
Waarom het vruchtvlees weggooien ?
Kan gemakkelijk gebruikt worden in het een of andere soepje!