Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse kabeljauw ovenschotel met tomaat en zwarte olijven
PT35M
Italiaanse kabeljauw ovenschotel met tomaat en zwarte olijven
Eenvoudig, snel visgerecht uit de oven op smaak gebracht met kruiden, tomaat, ui , crème fraîche ,olijven en kaas.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse kabeljauw ovenschotel met tomaat en zwarte olijven te bereiden
- Kwast 1 of 2 eenpersoons ovenschaaltjes dun in met olie.
- Leg er de stukken vis in en bestrooi dun met peper en zout.
- Beleg de vis met plakken tomaat en strooi er de uiringen overheen.
- Verdeel er de demi crème fraîche over en breng op smaak met de Italiaanse kruiden , peper en zout.
- Verdeel er de olijven over en bestrooi met de geraspte kaas.
- Zet 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Heel lekker met knapperige tuinerwtjes en gebakken mini krieltjes met een klodder mayonaise.