Recept
« Terug naar recepten
Gevulde tortelinni met een zuiders sausje
PT20M
Gevulde tortelinni met een zuiders sausje
Een heerlijk gevulde tortelinni met een zuiders sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde tortelinni met een zuiders sausje te bereiden
Kook de pasta zoals vermeld staat op de verpakking.
Maak een bechamelsaus van de boter, bloem, melk en room kruid deze saus af met de kruiden.
Salami en parmaham in fijne reepjes snijden.
Sjalotjes en look zeer fijn snijden.
Champignons in vier snijden.
Stoof de sjalotjes aan in boter voeg de champignons toe en citroensap ( citroensap houd de champingons mooi van kleur ).
Voeg al deze ingredienten bij de bechamelsaus en laat op een zacht vuur pruttelen en meng er de kaas onder door regelmatig te roeren.
Serveer dit gerecht zeer warm op bord en werk af.
Maak een bechamelsaus van de boter, bloem, melk en room kruid deze saus af met de kruiden.
Salami en parmaham in fijne reepjes snijden.
Sjalotjes en look zeer fijn snijden.
Champignons in vier snijden.
Stoof de sjalotjes aan in boter voeg de champignons toe en citroensap ( citroensap houd de champingons mooi van kleur ).
Voeg al deze ingredienten bij de bechamelsaus en laat op een zacht vuur pruttelen en meng er de kaas onder door regelmatig te roeren.
Serveer dit gerecht zeer warm op bord en werk af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.