KookJij

Gevulde tortelinni met een zuiders sausje

Een heerlijk gevulde tortelinni met een zuiders sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde tortelinni met een zuiders sausje te bereiden

Kook de pasta zoals vermeld staat op de verpakking.
Maak een bechamelsaus van de boter, bloem, melk en room kruid deze saus af met de kruiden.
Salami en parmaham in fijne reepjes snijden.
Sjalotjes en look zeer fijn snijden.
Champignons in vier snijden.
Stoof de sjalotjes aan in boter voeg de champignons toe en citroensap ( citroensap houd de champingons mooi van kleur ).
Voeg al deze ingredienten bij de bechamelsaus en laat op een zacht vuur pruttelen en meng er de kaas onder door regelmatig te roeren.
Serveer dit gerecht zeer warm op bord en werk af.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst