KookJij

Gevulde tortellini met spinazie in een spinaziesausje

Een heerlijk gevulde tortellini met spinazie in een spinaziesausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde tortellini met spinazie in een spinaziesausje te bereiden

Tortellini koken zoals op verpakking staat vermeld.
Spinazie goed wassen en droogzwieren deze fijn snijden en even blancheren.
Room opwarmen voeg de spinazie toe en kaas kruiden naar smaak.
Neem een vuurvaste schotel goed inwrijven met boter, tortellini mengen met de spinazieroomsaus deze in de schotel. Besrooi met kaas een beetje boter erop en chapelure.
Even onder de grill voor een krokant korstje.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Alkien, dat is de bedoeling van de meeste recepten van mij simpel hopelijk lekker, vlug klaar voor elke werkende huisvrouw(man) :);):p
alkien

alkien zegt:
Heerlijk simpel, en volgens mij erg lekker, dus waar gaat ie naartoe ???? Naar mn favo's ;)