Recept
« Terug naar recepten
Gevulde tortellini met spinazie in een spinaziesausje
PT30M
Gevulde tortellini met spinazie in een spinaziesausje
Een heerlijk gevulde tortellini met spinazie in een spinaziesausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde tortellini met spinazie in een spinaziesausje te bereiden
Tortellini koken zoals op verpakking staat vermeld.
Spinazie goed wassen en droogzwieren deze fijn snijden en even blancheren.
Room opwarmen voeg de spinazie toe en kaas kruiden naar smaak.
Neem een vuurvaste schotel goed inwrijven met boter, tortellini mengen met de spinazieroomsaus deze in de schotel. Besrooi met kaas een beetje boter erop en chapelure.
Even onder de grill voor een krokant korstje.
Spinazie goed wassen en droogzwieren deze fijn snijden en even blancheren.
Room opwarmen voeg de spinazie toe en kaas kruiden naar smaak.
Neem een vuurvaste schotel goed inwrijven met boter, tortellini mengen met de spinazieroomsaus deze in de schotel. Besrooi met kaas een beetje boter erop en chapelure.
Even onder de grill voor een krokant korstje.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
alkien zegt:
derbyke zegt: