KookJij

Gevulde worsten in bladerdeeg

Een heerlijk gevulde worsten in bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Warm
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde worsten in bladerdeeg te bereiden

-De plakken bladerdeeg laten ontdooien.
-De rookworst over de lengte insnijden maar niet helemaal door.
-De geraspte kaas in de opening verdelen.
-De bacon of spek om de worsten heen rollen (2 plakken per worst).
-Een beetje tomatenketchup en een beetje mosterd in het midden van de plakken bladerdeeg verdelen.
-Daarop naar smaak zuurkool (zorg dat deze goed droog is) verdelen.
-De worsten erop leggen en strak dichtdraaien.
-Met de naad naar onder afbakken in een voorverwarmde oven op 180°C.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

cherie3

cherie3 zegt:
Leuk herfst recept.