Recept
« Terug naar recepten
Gevulde worsten in bladerdeeg
PT30M
Gevulde worsten in bladerdeeg
Een heerlijk gevulde worsten in bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Snacks - Warm
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde worsten in bladerdeeg te bereiden
-De plakken bladerdeeg laten ontdooien.
-De rookworst over de lengte insnijden maar niet helemaal door.
-De geraspte kaas in de opening verdelen.
-De bacon of spek om de worsten heen rollen (2 plakken per worst).
-Een beetje tomatenketchup en een beetje mosterd in het midden van de plakken bladerdeeg verdelen.
-Daarop naar smaak zuurkool (zorg dat deze goed droog is) verdelen.
-De worsten erop leggen en strak dichtdraaien.
-Met de naad naar onder afbakken in een voorverwarmde oven op 180°C.
-De rookworst over de lengte insnijden maar niet helemaal door.
-De geraspte kaas in de opening verdelen.
-De bacon of spek om de worsten heen rollen (2 plakken per worst).
-Een beetje tomatenketchup en een beetje mosterd in het midden van de plakken bladerdeeg verdelen.
-Daarop naar smaak zuurkool (zorg dat deze goed droog is) verdelen.
-De worsten erop leggen en strak dichtdraaien.
-Met de naad naar onder afbakken in een voorverwarmde oven op 180°C.
cherie3 zegt: