Recept
« Terug naar recepten
Gnocchi met rucola en parmezaankaas
PT20M
Gnocchi met rucola en parmezaankaas
Een heerlijk gnocchi met rucola en parmezaankaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gnocchi met rucola en parmezaankaas te bereiden
Verhit overvloedig olijfolie en bak de look en de ui enkele minuten. Was de rucola en snij in listarelle. Voeg bij de ui en look. Voeg een glas witte toe en laat evaporeren. Maak de gnocchi volgens de instructies van het recept. Voeg zout en peper in de pan. Voeg de gekookte gnocchi (die klaar is als hij bovendrijft) aan de saus toe en voeg de Parmezaan toe. Als die mooi gesmolten is verdeel je het over 4 borden. Direct opdienen. Versier eventueel met wat partje meloen.
eagleye zegt:
Joop.