Recept
« Terug naar recepten
Goudbrasem met courgette
PT40M
Goudbrasem met courgette
Een heerlijk goudbrasem met courgette recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Goudbrasem met courgette te bereiden
1. Verdeel de courgette, het sjalotje en de knoflook over twee grote vellen aluminiumfolie.
2. Spoel de vissen, dep ze goed droog. Kruid met peper en zout. Leg ze op de groenten. Verdeel er de reepjes tomaat over.
3. Besprenkel met de olijfolie en de witte wijn. Leg op elke vis een paar takjes peterselie.
4. Vouw de aluminiumfolie goed dicht, zodat er geen vocht uit kan.
5. Zet de pakketjes 25 minuten in een warme oven van 200°C.
6. Lekker met gekookte aardappelen.
2. Spoel de vissen, dep ze goed droog. Kruid met peper en zout. Leg ze op de groenten. Verdeel er de reepjes tomaat over.
3. Besprenkel met de olijfolie en de witte wijn. Leg op elke vis een paar takjes peterselie.
4. Vouw de aluminiumfolie goed dicht, zodat er geen vocht uit kan.
5. Zet de pakketjes 25 minuten in een warme oven van 200°C.
6. Lekker met gekookte aardappelen.