Recept
« Terug naar recepten
Portugese Kabeljauw - Groente - Stoof in een handomdraai.....
PT20M
Portugese Kabeljauw - Groente - Stoof in een handomdraai.....
Als alle groente gesneden klaar staan, want dat is nog het meeste werk
:) kun je voordat 15 minuten verstreken zijn al aan tafel. Een gerecht met
een minimum aan koolhydraten. Ook weer eens fijn. Bovendien barst het
van de groente en is het een super slank en heel smakelijk gerecht.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Portugal
Keuken:
Europese
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Portugese Kabeljauw - Groente - Stoof in een handomdraai..... te bereiden
- Verhit een scheut olijfolie in een grote pan of wok en smoor de wortelplakjes met de ui en de aardappelblokjes enkele minuten totdat ze licht verkleurd en iets zachter zijn.
- Voeg dan de witte koolreepjes en de knoflook toe en laat ook deze enkele minuten meebakken.
- Giet de visbouillon en de wijn erbij roer het geheel doorelkaar en breng aan de kook.
- Laat 5 minuten koken. Leg er de visblokjes op, leg deksel op de pan en weer 5 minuten koken ( afhankelijk van de dikte van de blokjes)
- Proef maar even...:) Giet vlak voor het serveren nog een straaltje olijfolie over de vis en bestrooi het gerecht met gesnipperde koriander of bladpeterselie.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Heerlijk qua smaak en slank.