Rijst in de römertopf erbij koken is héél lekker,
het is nogal experimenteel maar wél spannend
Recept
« Terug naar recepten
Goulash in de römertopf
PT180M
Goulash in de römertopf
Een heerlijk goulash in de römertopf recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
riet vloemans
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4- personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Hongarije
Keuken:
Balkan
Bron:
combinatie van eigen fantasie met internet
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Goulash in de römertopf te bereiden
alles in de römertopf doen
behalve champignons en paprika en room het laatste half uur pas
alles in de oven , 225 °C, 2 á 3 uur na 2 uur proeven op gaarheid e de rest toevoegen
behalve champignons en paprika en room het laatste half uur pas
alles in de oven , 225 °C, 2 á 3 uur na 2 uur proeven op gaarheid e de rest toevoegen
Mijn kookverhaal (riet vloemans)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hns zegt:
groet Hans
Lekker!!
:):):):)
hns zegt:
hns zegt:
grt Hans:):) Het is vaak ook een kwestie van expirimenteren.
ronald zegt:
maria11 zegt:
maria11 zegt:
slow cooking , inderdaad en je raakt eraan verslaafd .
hns zegt:
maria11 zegt:
Succes !vr.gr. maria
hns zegt:
maria11 zegt: